Home Page

Mail DJ 7 Inch

Wie is DJ 7 Inch?

Audio Naar Mp3

Studio

Mixen

Mix Cd Collection

Favoriete links

Downloads

Mixen

Toen ik begon met mixen had ik niet meer dan twee draaitafels, een mengpaneel en een goedkope cassetterecorder. We hebben het dan over begin jaren 80. Veel van de band opnames zijn verloren gegaan of van een dermate slechte geluids kwaliteit dat ze het beluisteren niet meer waard zijn. Eind jaren 90 maakte ik gebruik van minidisc. Ook hier is niet meer alles van aanwezig. Gewist, uitgeleend of opgeborgen op een plek die ik vergeten ben (hebben hier thuis een redelijke verbouwing achter de rug en veel zit nog steeds in dozen. De laatste drie jaren heb ik niet meer actief gemixed.

Nu mijn nieuwe studio vorm begint te krijgen en ik weer iets meer tijd heb hoop ik binnenkort de draad weer op te pakken. Eerst een paar korte nieuwe mixen, maar vooral ook “oude” mixen die op tape staan opnieuw opnemen, maar dan digitaal vanaf cd. Dat houd in dat het een en ander aan vinyl wel eerst moet worden overgezet naar mp3. Naar verwachting zal voor eind van dit jaar een aantal mixen op de site staan.

Door beperkingen van mijn internet provider is het niet mogelijk deze mixen via deze site aan te bieden voor een download. Naar een oplossing wordt al gezocht, maar als iemand een (voordelige) tip heeft hoor ik dat graag.


DJ 7 Inch.